2015-01-26 09:21:11• hírek • Szatmár.ro

Olimpia FC: egy hétre edzőtáborba vonulnak

A hétvégén a harmadik ligás nagybányai csapat ellen játszottak és nyertek a kék-sárgák.

Hétfőtől aknasugatagon edzőtáborozik a Szatmárnémeti Olimpia csapata. Az egyhetes program zárásaként a fiúk Nagybányán fognak játszani a román foci harmadik vonalában vitézkedő FC Baia Mare ellen. A barátságos, felkészülési mérkőzések sora viszont a nagybányai meccsel nem ér véget, hiszen egyéb edzőmérkőzések is be vannak tervezve. Egyebek mellett február 13-án az Kolozsvári U ellen játszanak majd a fiúk a Cluj Arénában.

A szatmári csapat egyébként az elmúlt hétvégén a FC Baia Mare ellen játszott barátságos mérkőzést. Szatmárnémetiben került sor az összecsapásra szombaton, a Samobil-pályán.

Csík Tibor vezetőedző ez alkalommal a két félidőben két csapatot küldött a pályára. Előbb a Suta - Burlacu, Muresan, Ionita, Iuhas, Donca, Villand, Gulya, Teut, Bagiu és Bujor összeállításban játszottak a sárga-kékek, majd a második félidőben a Suta – Paul, Micas, Onicas, Salageanu, Lukacs, Rus, Bic, Cadar, Ciul és Faur összeállítású csapat bizonyíthatott.

Az első csapatnak nem sikerült a gólszerzés, a második félidőben a második szatmáriakból összeállított együttes sikeresebb volt: a Szatmárnémeti Olimpiához tíz év után visszatáérő és az első ligában is nagy tapasztalattal rendelkező Adrian Salageanu a 65. percben szerezte meg a győztes gólt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: